Smitskamp 8, Gorssel

Thoma & Bennink Landerijenbureau

Hoofdstraat 47
7213 CR Gorssel

T   0575 - 491 455
E   info@thomabennink.nl

DELEN
Sold

Description

Aan de rand van het dorp Gorssel ligt een uniek bouwkavel van maar liefst 821 m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning naar eigen inzicht.

De bouwkavel ligt aan de zuidzijde van het dorp, op loop- en fietsafstand van het centrum, aan een rustige weg met uitsluitend bestemmingsverkeer. De kavel is op het zuiden georiënteerd met vrij uitzicht over de landerijen.

De prachtige Hanzesteden Deventer en Zutphen alsmede de snelweg A1 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Deze locatie is een ideale plek voor liefhebbers van wonen in een rustige omgeving midden in de natuur en die toch willen blijven genieten van het sociale leven van een dorp en in de nabijheid een grote stad.

Vrij van aannemer en/of architect!

Conform bestemmingsplan is de bouwhoogte vastgesteld op 7 meter en de goothoogte op 3 meter.
Buiten het bouwvlak is het toegestaan om maximaal 75 m2 aan bijgebouw bij te bouwen.

Het bouwvlak is aan de voorzijde ca. 14 meter breed en is vanaf de rechterzijde ca. 15 meter diep. Vanaf de linkerzijde loopt het bouwkavel deels schuin weg tot ca. 9 meter aan de achterzijde. Het totale bouwvlak is ca. 185 m2 groot.

Aanvaarding in overleg.

Details

Transfer

Price
€ 297.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Surface and volume

Plot surface
821m²

Layout

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view, In forest

Floor plans

Location

[ { "address": "Smitskamp 8", "zipCode": "7213 BX", "city": "Gorssel", "lat": 52.1966491, "lng": 6.2033149, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Wilt u een bezichtiging plannen?

Beste datum

Alternatieve datum

How much is ?